Puteti comanda produsele noastre prin 2 modalitati: online si telefonic.

Comanda online
Pentru a efectua o comanda prin intermediul magazinului online alisonline.ro, NU este necesar sa va inregistrati! Sistemul nostru va permite sa plasati o comanda fara a avea un cont de client creat anterior. Pur si simplu introduceti produsele dorite in cosul dvs de cumparaturi si trimiteti comanda!

Pasii pe care trebuie sa ii urmati sunt urmatorii:

  1. Alegeti produsele dorite fie navigand prin categoriile de produse, fie cautandu-le in site (folosind modulul de cautare) sau accesand direct link-urile acestora. Pentru a vedea detaliile produsului apasati pe numele sau pe poza produsului.
  2. Pentru a adauga produse in cosul de cumparaturi apasati butonul "Cumpar". Puteti selecta cantitatea dorita apasand pe iconitele "+" sau "-". De asemenea puteti adauga si alte produse in cosul de cumparaturi urmand aceiasi pasi. Continutul cosului de cumparaturi este in permanenta actualizat cu produsele dvs si il puteti oricand vizualiza doar apasand pe linkul aferent.
  3. Dupa ce ati adaugat toate produsele in cosul de cumparaturi puteti apasa linkul "vreau sa platesc"/"trimite comanda". Veti selecta Metoda de livrare si Metoda de plata dorite. Veti completa datele dvs personale: daca ati mai depus comenzi online prin intermediul site-ului nostru va puteti autentifica direct cu adresa de email folosita si cu parola generata de sistem (si trimisa pe adresa dvs de email). In cazul in care NU ati mai depus comenzi prin magazinul nostru virtual, va trebui sa completati campurile necesare. Automat va fi creat un cont de client cu datele dvs. Parola va fi trimisa pe adresa dvs de email si este indicat sa o schimbati!
  4. In final apasati "trimite comanda". La ultimul pas sunteti informat ca a fost trimisa comanda la adresa dvs de e-mail. Comanda o veti regasi si in contul dvs de client.

Un reprezentant de vanzari va intra in contact telefonic cu dvs. in cel mai scurt timp pentru a clarifica detaliile de stoc, plata sau livrare.

IMPORTANT!
Trebuie sa completati cu mare atentie atat datele dumneavoastra de contact cat mai ales adresa de facturare/livrare.

Comanda telefonica
Pentru a efectua o comanda telefonica trebuie sa sunati la nr. de telefon: 021.319.22.19 sau 0764.126.126. Pentru orice informatii suplimentare, adresati-va cu incredere departamentului Client Service la telefon 021.319.22.19 sau 0764.126.126 sau pe email: office@alisonline.ro. Personalul nostru va va oferi asistenta pe tot parcursul efectuarii comenzilor.

Pentru informaţii suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi!