Site-ul alisonline.ro este administrat de SC Alis Print SRL.

SC Alis Print SRL activează pe piaţa de profil din anul 2011 şi se orientează pe comercializarea produselor compatibile. Clienţii nostri beneficiază de o gamă largă şi diversificată de consumabile originale si compatibile pentru imprimante inkjet şi laser la preţuri accesibile precum si de servicii de reincarcare si remanufacturare a cartuselor pentru imprimante laser.

În plus, compania noastră vă oferă şi alte servicii adiţionale:

  • consultanţă şi soluţii în domeniul imprimantelor si al consumabilelor
  • suport tehnic

Misiunea firmei este să ofere soluţii economice pentru echipamentele dvs, atât prin folosirea consumabilelor originale, dar şi a celor compatibile, împreună cu servicii de înaltă calitate care să satisfacă cele mai exigente cerinţe ale dvs, cu ajutorul unui personal puternic orientat către client, prompt şi eficient. ALIS Print este un partener de termen lung pentru toţi clienţii săi, oferind o gamă completă de produse si servicii, la standarde ridicate şi care generează profit clienţilor.

Valorile noastre
Profesionalismul, corectitudinea şi sinceritatea fata de clienti sunt caracteristici esenţiale ale abordării noastre faţă de dvs în ideea de a vă oferi un feedback realistic şi fezabil la cererile şi aşteptările dvs.
Aprecierea noastra si a clientilor nostri este ca nu facem rabat la calitatea serviciilor oferite.

Suntem constienti de responsabilitatile ce ne revin in calitate de furnizor de servicii, stim exact ceea ce trebuie sa facem pentru a asigura calitatea serviciilor , comunicam tot timpul cu clientii intr-un mod respectuos.
Acest lucru este dovedit in parte si de lista clientilor care au incredere in noi.

In acest domeniu, servicii de calitate nu pot fi oferite la preturi derizorii. Suntem de parere ca cei care afirma ca ofera servicii premium la preturi foarte mici nu spun in totalitate adevarul. Inseamna ca undeva isi reduc cheltuielile, conducand iremediabil la diminuarea calitatii.

CALITATEA
Acoperim nevoile clienţilor nostri cu profesionalism şi, prin urmare, le oferim soluţii de cea mai nouă generaţie şi servicii cu valoare adăugată. Satisfacţia internă a clientului este la fel de importantă ca şi cea externă, deoarece clientul va beneficia de cooperarea noastră.

ORIENTAREA SPRE CLIENT
Verificăm în mod periodic care sunt aşteptările şi nevoile clienţilor nostri pentru a optimiza gama de produse şi servicii oferite de către personalul nostru calificat.

RESPONSABILITATE
Dorim să atingem standarde înalte de performanţă şi responsabilitate în activitatea noastră, iar principiile şi valorile sunt aplicate atât în relaţia cu clienţii, cât şi în cea cu partenerii nostri de afaceri.

PARTENERIAT
Pentru noi dvs nu sunteţi doar simpli clienţi, sunteţi partenerii nostri.