Aveţi posibilitatea de a returna orice produs în 14 zile. Costul transportului este suportat în totalitate de client iar produsele trebuie să respecte condiţiile de retur. Pentru a returna un produs veţi completa formularul de retur. Produsele trebuie returnate în starea în care au fost primite (trebuie să fie insoţite de documentele originale şi în ambalajul original).

Returul de produse poate fi solicitat pentru una din următoarele situaţii:

  • Lipsa certificatului de garanţie sau apariţia unor defecte în perioada de garanţie
  • Produse care nu corespund cu specificaţiile existente pe site
  • Produse nefunctionale - dacă produsul este nefuncţional în primele 24 de ore de la recepţia sa, puteţi solicita returnarea produsului în vederea înlocuirii cu un produs nou. Costurile de retur şi livrare a produsului corect vor fi suportate în totalitate de către compania noastră.
  • Produse nesolicitate - dacă vi s-a livrat alt produs decât cel comandat, vă rugăm să semnalaţi cât mai curând acest lucru pentru a returna produsul greşit şi a fi livrat cel corect. Costurile de retur şi livrare a produsului corect vor fi suportate în totalitate de către compania noastră.

Formularul de retur
În cazul în care veţi dori returnarea produselor, este necesar să completaţi formularul de reutur. Ne rezervăm dreptul de a refuza returul produsului sau de a opri o sumă din valoarea produsului în următoarele situaţii:

  • deteriorarea ambalajului;
  • uzura produsului;
  • zgârieturi sau lovituri;
  • abuzuri din partea clientului – de exemplu returnări repetate.

Toate informatiile necesare va vor fi comunicate ulterior. Conform legislaţiei în vigoare, renuntarea la cumpărare este aplicabilă doar clienţilor persoane fizice.

Pentru informaţii suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi!

Alis Print va reţine datele personale şi le va folosi în scopul informării utilizatorilor privind situaţia contului de pe alisonline.ro, privind evoluţia şi starea comenzilor, precum şi în evaluarea produselor şi serviciilor oferite.

alisonline.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul săptămânal, şi poate trimite felicitări, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. alisonline.ro nu promovează SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul alisonline.ro poate opta pentru ştergerea acesteia din baza noastră de date.

Informaţiile privilegiate fac, în special, obiectul prevederilor aplicabile ale legii române, inclusiv ale articolului 244 şi următoarele din legea nr. 297/2004 privind piata de capital, potrivit cărora utilizarea şi în alte scopuri a informaţiilor (prin obţinerea de profituri pentru sine sau pentru terţi) constituie infracţiune pedepsită de lege. Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, în privinţa acestui Site, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră sunt administrate, în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate.

Pentru informaţii suplimentare, nu ezitaţi să ne contactaţi!